Dit was 2019. Merci!

ERF op Fury 10/08/2019

De laatste dagen van 2019 zijn aangebroken, en dan wordt er traditiegetrouw teruggeblikt op het voorbije jaar. Dat is bij Rollercoasterfriends niet anders.

Onze hoogtepunten?

Arghhh! Het is moeilijk om slechts enkele hoogtepunten op te sommen. Van elke trip neem je wel een aantal topherinneringen mee naar huis. Dit is wat ons spontaan te binnen schiet.

  • 3 verschillende Exclusive Ride Times (ERT of ERF; “Exclusive Rollercoasterfriends” zoals wij dat noemen) in Parc Saint Paul tijdens RF’s Buffalo Paul’s Wild West Jardin. (27-28 april 2019)
  • In Madrid was de zomer tropisch heet. Gelukkig had Parque Warner een uiterst natte Splash Battle, en zijn de temperaturen op Superman, Batman én Stunt Fall net iets dragelijker. (RF’s Fiesta Nacional; 19-21 juli 2019)
  • RF in Bobbejaanland (10 augustus 2019) werd met 96 deelnemers de grootste RF-trip ooit. Na een gezellig onderonsje in het cowboy dorp, hadden we Fury een uur lang voor ons alleen.
  • De dagelijkse portie Nicole & Hugo, de ride take-overs én de ERF’s op Gold Rush en Untamed. (RF’s Colossaal Coaster Weekend; 29 augustus – 1 september 2019)

Welke waren jouw hoogtepunten van dit RF-jaar?
Laat het gerust weten in de comments.

Groeten uit 2019!

In onderstaande aftermovie kan je nog eens meegenieten van enkele sfeervolle momenten van het voorbije jaar.

Wat denk je, volgend jaar opnieuw?

2 thoughts on “Dit was 2019. Merci!

Een reactie achterlaten