Over ons


Rollercoasterfriends (RF)

Welkom achtbaanfan!
Dit is de website van “Rollercoasterfriends” – dé club voor pretpark- en achtbaanfans in België.

Wij zijn een non-profitorganisatie die mensen met éénzelfde passie voor pretparken en achtbanen samenbrengt.
Met meer dan 150 leden in België en ook Nederland is het de club waar je lid van wil zijn als je mensen van alle leeftijden wil ontmoeten die, net als jezelf, een passie hebben voor achtbanen. Ieder van ons is gek van de magie die een pretpark uitstraalt en houdt van de adrenalinekicks die achtbanen ons bezorgen.

Groepsfoto in het Zweedse Gröna Lund. © Rudy Vanobbergen.

Pretparken bezoeken sinds 1998

Al meer dan twintig jaar organiseren we pretparkbezoeken in binnen- en buitenland. We zijn pretparkliefhebbers en verzot op achtbanen. Met Rollercoasterfriends delen we onze passie met de wereld en nodigen we iedereen mee uit de beste en leukste pretparken in Europa te ontdekken.

Deelnemen aan RF-trips is een gemakkelijke manier om een aantal pretparken in een korte tijd te bezoeken en je coaster-count te boosten. Het grootste voordeel is echter dat je op stap bent met gelijkgestemde mensen en je de kans hebt om snel nieuwe vriendschappen te sluiten.
Bovendien zal je merken dat de sfeer op een Rollercoasterfriends trip ongeëvenaard is.

We doen er in ieder geval alles aan om van elke trip keer op keer een beleving te maken. In sommige gevallen bevat een trip een “ERF” (Exclusief voor Rollercoasterfriends), waarbij we op een bepaalde achtbaan één of meerdere ritjes maken voor of na de openingsuren van het park. Je zal zien dat zo’n ERF heel speciaal is en dit steeds weer een sublieme ervaring is.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten op een van onze trips. Neem alvast een kijkje welke trips er op het programma staan.

Rollercoaster Friends in Fårup Sommerland (Denemarken)

Rollercoasterfriends in Knoebels (USA)

Ben je er klaar voor?

Ben je net als de andere 150 Rollercoasterfriends gek verzot op achtbanen? Doe je niets liever dan in je vrije tijd een pretpark te bezoeken? Heb je na het lezen van ons verhaal zin gekregen om samen met ons pretparken te bezoeken?

Aarzel dan niet om lid te worden van onze club. We kunnen niet wachten je te ontmoeten.

Welkom bij Rollercoasterfriends.

Contacteer ons

Heb je vragen over onze werking?
Contacteer ons op info@rollercoasterfriends.be.

Het Rollercoasterfriends-team

9 enthousiaste pretparkfans halen alles uit de kast om elk jaar verschillende pretparkbezoeken te organiseren:

Bart – Joris – Lesley – Mario – Rein – Rudy – Sammy – Yelle