Lid worden


Door lid te worden van Rollercoasterfriends word je een deel van een grote groep vrienden met wie je je voorliefde voor pretparken en achtbanen deelt.

Pretparken bezoeken met Rollercoasterfriends

Als Rollercoasterfriend word je uitgenodigd om deel te nemen aan onze sfeervolle uitstappen. Bovendien krijg je een korting op de deelnameprijs, kan je veelal als eerste inschrijven én ga je verzekerd op stap.

Onze teamleden doen er alles aan om jaarlijks een interessante kalender samen te stellen en om van elke uitstap een feest te maken.

Exclusieve extra’s

Tijdens een uitstap met Rollercoaster Friends kan je in sommige gevallen genieten van extra’s zoals exclusieve ritjes, backstage tours, gratis toegang of lunch, …
Als lid krijg je eveneens de kans om deel te nemen aan speciale acties of evenementen die georganiseerd worden.

Jaarlijks organiseren we bovendien een feestje voor alle Rollercoasterfriends, en daar kan jij natuurlijk niet bij ontbreken.

De ‘friends’ in Rollercoasterfriends

Passie voor achtbanen en pretparken, dat deel je het liefste. Het meest fantastische als Rollercoasterfriend is dat je andere pretparkfans ontmoet, en samen op een pretparkuitstap geniet van de uitmuntende sfeer en onze fantastische hobby.