RF in Bobbejaanland

202107nov09:4518:30RF in BobbejaanlandBobbejaanland

Tripdatum

zondag 7 november 2021 - zondag 7 november 2021

Tripinformatie

Voor de laatste dag van het 2021 seizoen trekken we met Rollercoasterfriends richting het plezantste land! Of is het misschien het griezeligste land? Het is er namelijk ook de laatste dag van het Halloween-seizoen.
Bobbejaanland pakt Halloween dit jaar groots aan. Zo zijn er 5 spookhuizen (waarvan 2 nieuwe) en eveneens 5 scarezones doorheen het park en enkele shows.

Programma

9u45 : Onthaal voor de ingang door Rollercoasterfriends
12u30 : Lunch in The Lake House
17u55 : Laatste – exclusieve – ritjes op Fury

Praktische informatie

Griezelen
Wil je graag alle spookhuizen bezoeken die dag, dan raden we je aan om op voorhand een Horror Pass aan te kopen: 44,90 euro. Ook is het mogelijk om zelf te kiezen welke spookhuizen je wenst te doen. Deze extra tickets kan je aankopen via de website van Bobbejaanland en kunnen niet via RF geregeld worden.

Vervoer
Je dient op eigen kracht in Bobbejaanland te raken.
Parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

COVID-19 maatregelen
Het dragen van mondmaskers is (voorlopig) niet langer verplicht maar worden wel aangeraden op drukke locaties of binnen locaties zoals restaurants, winkels of spookhuizen. Bobbejaanland werkt vanaf vrijdag 29 oktober met een Covid Safe Ticket voor alle bezoekers vanaf 16 jaar. Ben je niet gevaccineerd? Dan moet je een negatief testbewijs laten zien. Laat je op voorhand testen of ga voor een coronatest aan de ingang van Bobbejaanland. Deze antigeentest kost 25 euro en geeft je binnen 15 minuten resultaat.
We rekenen er op dat elke deelnemer zich verantwoordelijk gedraagt en zich ten allen tijde aan de geldende maatregelen van de Belgische Overheid én Bobbejaanland houdt.
Ben je op 7 november ziek? Voel je je niet goed of heb je verkoudheidsverschijnselen? Blijf thuis en bescherm jezelf en anderen.
Hou er rekening mee dat de Belgische Overheid op elk moment de maatregelen kan aanpassen.

Prijzen

Je kan via RF een voordelig toegangsticket aankopen. Je reservatie voor 7 november is automatisch inbegrepen. Indien je wil gebruik maken van een eigen ticket of abonnement dien je zelf te zorgen voor een reservatie via bobbejaanland.be.

Deelname aan deze trip is inclusief lunch met 1 drankje: frisdrank of pils. Hiervoor zijn er gereserveerde plaatsen voorzien in The Lake House aan de hoofdingang. Ook de RF-verzekering is inclusief.

Toegangsticket Bobbejaanland: 25 euro
Dagprogramma: 13 euro

Hoe inschrijven?

Deelnemen aan RF in Bobbejaanland kan enkel via onderstaand inschrijvingsformulier.
De inschrijvingen lopen uiterlijk tot en met woensdagavond 3 november 20:00.

Betalingsinformatie

Omwille van de korte inschrijvingsperiode dien je het volledige bedrag meteen te betalen op onze rekening. Indien we je betaling niet ontvangen hebben op donderdagavond 4 november, zullen we je deelname annuleren.

Rekeningsinformatie:
IBAN: BE50 7330 3225 1318 – BIC: KREDBEBB
Vermeld je naam en “Bobbejaanland” bij je overschrijving.

Inschrijvingsformulier

Foto: ©Bobbejaanland

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this