RF's Bremer Achtbaanmuzikanten

202429mrt01aprRF's Bremer AchtbaanmuzikantenJaderpark, Frezeitpark Thüle, Magic Park Verden, Österwiese Bremen, Serengeti-Park, Frühlingsfest Hannover, Rasti-Land

Tripdatum

vrijdag 29 maart 2024 - maandag 1 april 2024

De hoogtepunten van deze trip

  • Jaderpark – NIEUW 2024: Bobsled Coaster
  • Freizeitpark Thüle
  • Magic Park Verden
  • Österwiese Bremen (kermis)
  • Serengeti-Park
  • Frühlingsfest Hannover (kermis)
  • Rasti-Land

Tripinformatie

Aan de voet van de paasvakantie trekken we richting het noorden van Duitsland, regio Bremen waar het Grimm-sprookje van de Bremer stadsmuzikanten zich afspeelt. Op ons pad liggen vijf eerder onbekendere parken, maar daarom zeker niet minder gezellig! Voeg daar nog twee authentieke Duitse kermissen en wat Deutsche gemütlichkeit aan toe en je hebt een onvergetelijke trip! Kom jij ook?

Jaderpark

Jaderpark is een park dat voor een gedeelte uit een dierenpark bestaat en voor een gedeelte uit een attractiepark. Naast de Tivoli Medium achtbaan die er al stond, opent er in 2024 een gloednieuwe Gerstlauer Bobsled Coaster: de Ziegelblitz! In 2021 opende er eveneens een mooi nieuw Afrikaans gebied met een prachtig gethematiseerde boomstambaan ‘Okavango River’.

Thüle, Verden & Bremen

Zoals de naam Tier- und Freizeitpark Thüle sugereert, kan je ook in dit park een combinatie van dieren en attracties vinden. Er staan in totaal drie credits: een Zierer Force 2, een Butterfly, en een zeldzame Wiegand CoasterKart die in 2022 opende.

In Magic Park Verden ruilen we de dieren in voor sprookjes: hier kan je een sprookjesdorp vinden, aangevuld met een handvol attracties waaronder één achtbaan: een Tivoli Large.

Omdat het niet altijd een park moet zijn, amuseren we ons ook nog op de Österwiese-kermis in Bremen waar naar jaarlijkse gewoonte twee à drie achtbanen staan.

Serengeti-Park

Vervolgens gaan we verder naar Serengeti-Park, een geliefd park bij veel RF’ers. Dit park biedt verschillende unieke attracties zoals de AquaSafari in een airboat, de Black Mamba River in een speedboat, en de Quad Safari in -jawel- een quad. Daarnaast zijn er sinds het laatste bezoek van Rollercoasterfriends maar liefst drie nieuwe achtbanen waarvan er één volgend jaar de deuren zou moeten openen: Gozimba, een powered Air Loop Coaster van RES – een soort skyfly op een achtbaan.

Uitblazen doen we opnieuw op de kermis, dit keer het Frühlingsfest van Hannover. Goed voor opnieuw twee à drie credits.

Rasti-Land

We eindigen in Rasti-Land, een gezellig park met een mooi attractieaanbod. Naast de rapid river, log flume, darkride en veel familie-attracties, zijn er vijf credits te vinden – waarvan drie nieuwe achtbanen sinds RF’s laatste bezoek. In 2023 opende er nog Verrücktwärts, een Shift Gear Coaster van SBF Visa.

Praktische informatie

Tripdata en -uren

Vertrek op vrijdag 29 maart om 6u45 vanaf P&R Wommelgem.
Aankomst terug in Wommelgem op maandag 1 april omstreeks 21u45.

 

Programma

– Vrijdag 29/03: Jaderpark
– Zaterdag 30/03: Tier- und Freizeitpark Thüle, Magic Park Verden, Österwiese Bremen
– Zondag 31/03: Serengeti-Park, Frühlingsfest Hannover
– Maandag 1/04: Rasti-Land

 

Hotel
We slapen 2 nachten in het Ibis Budget Bremen City Center. Tijdens de avond kan je nog tijd doorbrengen op de kermis van Bremen of in een van de bars in de buurt van het hotel.
De laatste nacht slapen we in Dormero Hotel Hannover. De avond afsluiten kan je op de kermis van Hannover of in de hotelbar.
Ontbijt is telkens inbegrepen.

 

Vervoer
We spreken af op de P&R parking in Wommelgem (Google Maps). Van daaruit begint onze reis met luxe autocar.

 

Dresscode
Je draagt natuurlijk wat je zelf wil, maar het zou bijzonder leuk zijn mocht je een t-shirt van Rollercoasterfriends dragen tijdens deze trip.
Heb je geen Rollercoasterfriends t-shirt? Je kan je exemplaar hier bestellen.

Tripprijs & betalingen

De tripprijs bedraagt:
– 375 euro voor leden van Rollercoasterfriends
– 395 euro voor niet-leden

 

Inbegrepen in de prijs:
– Alle verplaatsingen met een luxe autocar
– 2 overnachting met ontbijt in Ibis Budget Bremen City Center
– 1 overnachting met ontbijt in Dormero Hotel Hannover

– All-in avondmaal tijdens eerste avond
– Toegang tot alle parken

– Leuke extra’s

– RF-verzekering en tripbadge

Inschrijven

 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this