Rollercoasterfriends x Brakesection Magazine

2023 wordt een feestelijk jaar: Rollercoasterfriends viert haar 25-jarig bestaan!
Maar ook Brakesection Magazine – het enige Nederlandstalige papieren magazine boordevol pretparkplezier in de lage landen – bestaat al 10 jaar!
Zulke memorabele jubilea moeten uiteraard gevierd worden en daarom hebben we besloten om samen een nieuw hoofdstuk tegemoet te gaan, dat van een hechte band tussen Rollercoasterfriends en Brakesection Magazine!

Clubblad

Wie reeds lang lid is kent ongetwijfeld Achtbaner nog: RF’s clubblad dat tussen 1998 en 2010 is verschenen. Sindsdien zat Rollercoasterfriends jammer genoeg zonder clubblad, maar daar komt verandering in: vanaf  de huidig jaargang vind je in elke editie van Brakesection magazine informatie en leuke nieuwtjes over het reilen en zeilen binnen Rollercoasterfriends. Dat kan gaan van de tripkalender, updates over trips, leuke groeps- of tripfoto’s, ervaringen, herinneringen, clubnieuws,… RF krijgt met een vaste rubriek in het magazine de aandacht die het verdient, en krijgt daardoor een nog sterkere identiteit als community.

Net als Rollercoasterfriends wordt ook Brakesection Magazine gemaakt en gedagen door een hechte groep vrienden en pretparkfans die de pretparken in binnen- en buitenland een zeer warm hart toedragen, vrijwilligers dus, waarvan sommigen zelf ook al jarenlang lid zijn van de club. Een samenwerking met Brakesection Magazine lag dus zeer voor de hand!

Combi-abonnement

Welkom bij het nieuwe clubblad van Rollercoasterfriends: Brakesection Magazine!
Wat nog leuker is dat je de kans hebt om een combi-abonnement af te sluiten voor Rollercoasterfriends én Brakesection Magazine samen! Zo hoef je nooit meer iets te missen van de club én blijf je tegelijkertijd op de hoogte van toffe nieuwtjes én tijdloze artikels in pretparkland.

Indien je voor eind januari 2023 je lidmaatschap voor Rollercoasterfriends afsluit of vernieuwt, kan je voor een zeer voordelige prijs een combi-abonnement nemen waarbij je één jaar lid bent van RollercoasterFriends en je er 6 full-colour 52 pagina dikke edities van Brakesection Magazine featuring jouw favoriete vriendengroep bovenop krijgt!

Elke editie bevat behalve de clubpagina’s steeds één of meerdere toffe interviews, in-depth-artikels over nieuwigheden in Europa, kennismaking met verre pretparken, nostalgische beelden van vroeger en veel meer! Aarzel dus niet en kies bij hernieuwing van je lidmaatschap voor het combi-abonnement RFxBSM 2023!

Interesse?
Vul dan als de bliksem onderstaand formulier in. Je ontvangt je eerste Braksesection Magazine dan vanaf februari. Heb je je lidmaatschap reeds hernieuwd voor 2023? Dan kan je alsnog profiteren van deze aanbieding.

Rollercoasterfriends en Brakesection Magazine toasten dan naast een prachtig nieuw coasterjaar ook op een vruchtbare samenwerking, die hopelijk vele jaren mag duren! Proost!

 

Meld je hier aan voor het combi-abonnement